ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

To  CERVI, εκτός από μοναδικός προορισμός αναψυχής, χαλάρωσης και διασκέδασης, προσφέρεται ως ιδανική πρόταση για τις εκδηλώσεις στην Ελαφόνησο και τους εορτασμούς των σημαντικών στιγμών σας.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο δίπλα στην εξωτική παραλία του Μικρού Σίμου, που εγγυάται να ταξιδέψει εσάς και τους καλεσμένους σας στη γεύση και την απόλαυση.

Στόχος μας είναι κάθε εκδήλωσή σας στην Ελαφόνησο να αποτελέσει για εσάς και τους καλεσμένους σας  μία αξέχαστη ανάμνηση, αφού παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, μοναδικό service, πλήθος γαστρονομικών επιλογών, με ευελιξία στις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης και με υψηλή αισθητική.

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε πλήρως και να πραγματοποιήσουμε μια ονειρική γιορτή για οποιαδήποτε περίσταση. Για το λόγο αυτό το CERVI αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία κάθε σας εκδήλωσης!

Η ομάδα του CERVI διοργανώνει, με μελέτη και προσοχή, βάσει των αναγκών σας, κάθε περίσταση:

Γαμήλιες δεξιώσεις

Η εξειδικευμένη ομάδα του CERVI αναλαμβάνει την οργάνωση της γαμήλιας γιορτής, από το πρώτο λεπτό. Με τις κατάλληλες συμβουλές και προτάσεις εγγυάται μια εμπνευσμένη δεξίωση σύμφωνα με τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ στους χώρους του CERVI.
Μάθετε περισσότερα

Εκδήλωση βάπτισης

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και έμφαση στη μεγάλη μέρα του παιδιού σας, οι άνθρωποι του CERVI θα φροντίσουν να οργανώσουν και να σχεδιάσουν μια ξεχωριστή γιορτή βάπτισης, από την αρχή ως το τέλος.

Η άνεση των εγκαταστάσεών μας υπόσχεται μια απολαυστική εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Μάθετε περισσότερα

Εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις

Εξασφαλίστε τα πλέον επιτυχημένα εταιρικά events στον εντυπωσιακό χώρο του CERVI. Οι άνθρωποί μας θα φροντίσουν για την άρτια οργάνωση και τεχνική υποστήριξη των εκδηλώσεων της επιχείρησής σας, όπως διαφημιστικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις,  βραβεύσεις κ.α.
Μάθετε περισσότερα

Γενέθλια, γιορτές και οικογενειακές επέτειοι

Τις ημέρες ιδιαίτερης σημασίας για τη ζωή σας επιβάλλεται να τις γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφοσιωθείτε ελεύθερα σε αυτό, αφού το έμπειρο προσωπικό του CERVI θα φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα: το περιβάλλον, το φαγητό και τη διασκέδαση.

 

Στις παροχές και τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει να προσφέρει η ομάδα του CERVI, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

  • Το catering έως και 400 άτομα
  • Η διαρρύθμιση του χώρου
  • Η διακόσμηση
  • Ο στολισμός
  • Η μουσική κάλυψη
  • Η φωτογράφηση της δεξίωσης
  • Η προετοιμασία εορταστικής ατμόσφαιρας με επαγγελματικό φωτισμό και πυροτεχνήματα
  • Η μεταφορά καλεσμένων κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό του CERVI
  • Η υποδοχή των καλεσμένων

THE FAVOURITE PLACE TO BE

Εμείς, οι άνθρωποι του Cervi, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και το φυσικό περιβάλλον δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε όλες οι εγκαταστάσεις μας να είναι προσβάσιμες από άτομα με ειδικές ανάγκες, τα οποία εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα μέσα σε αυτές.

LOGO-elafonisos-cervi-beach-cocktail-WHITE CONTACT US VIA

          +30 6945 972 671

EMAIL                  TEL.

VISIT US ON

       

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Μάθετε πρώτοι για τα events & happenings που γίνονται talk of the island.

You have Successfully Subscribed!