Είπατε το πολυπόθητο «ναι» για το νέο μονοπάτι της ζωής σας και τώρα ξεκινούν οι προετοιμασίες. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται και αποτελεί την αφετηρία για να ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα είναι το μέρος. Σε τι σκηνικό φαντάζεστε να ξεδιπλώνεται
η ημέρα του γάμου σας; Η πόλη είναι μια εύκολη επιλογή, αλλά το νησιωτικό τοπίο μοιάζει πάντα ονειρεμένο.

 

εύκολο νησί για γάμο κοντά στην αθήνα

Η Ελαφόνησος είναι ένας τόπος που «παντρεύει» την ευκολία με τον νησιώτικο αέρα. Η εύκολη πρόσβαση οδικώς, οι συγκλονιστικές παραλίες, και η μοναδική γαστρονομία και φιλοξενία του νησιού συνθέτουν μία επιλογή που σίγουρα αξίζει να σκεφτείτε.

Η απόσταση από την Αθήνα μέχρι την Νεάπολη είναι 320 χιλιόμετρα και από εκεί φεύγουν καθημερινά ferry boats ανά μισή ώρα διανύοντας μια απόσταση 9 λεπτών μέχρι την Ελαφόνησο. Αυτή η ευελιξία στις ώρες άφιξης και αναχώρησης είναι ιδανική για εσάς και τους καλεσμένους σας. Πρώτη στάση είναι το λιμάνι με τα γραφικά καταστήματα πάνω στην ακροθαλασσιά. Δεύτερη στάση, μια ανάσα μακριά, η φημισμένη παραλία του Σίμου, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου. Τα τιρκουάζ νερά και η λευκή άμμος είναι τα ιδανικά συστατικά που συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό, πόσο μάλλον για μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση.

Το Cervi Bar-Restaurant βρίσκεται ακριβώς εκεί που η μαγεία της φύσης προσφέρεται απλόχερα στους ανθρώπους, στην μικρή παραλία του Σίμου. Εκτός από το μαγικό τοπίο με τα γαλαζοπράσινα νερά από τη μία και τους κέδρους από την άλλη, η υψηλή αισθητική, οι ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη και η φιλοξενία, θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας ακόμα πιο εύκολη.

Αφεθείτε στη σαγήνη της Ελαφονήσου και ζήστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί!

εύκολο νησί για γάμο κοντά στην αθήνα

Ξεκινήστε από εδώ

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να οργανώσουμε την εκδήλωση σας όπως την φαντάζεστε.

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Μάθετε πρώτοι για τα events & happenings που γίνονται talk of the island.

You have Successfully Subscribed!